Seminar de instruire a practicienilor în domeniul insolvabilității. 21-22 NOIEMBRIE 2019. Cine sunt formatorii și ce subiecte vor fi predate
 
Centrul Național de Instruire în Insolvență ”MOLDINSOLV” anunță un nou seminar pentru persoanele care vor să acumuleze mai multe cunoștințe în domeniul insolvabilității. Acesta va avea loc în perioada 21-22 noiembrie, în incinta sediului Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova, str. Toma Ciorbă 18. 
 
Astfel, în cadrul seminarului, care are loc conform programului aprobat de Comisia pentru dentologie și formare profesională a Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova, vor fi studiat teme din profile precum: insovabilitate, integritate, management și drept. 
 
Pentru data de 21 noiembrie, este programat cursul care va fi ținut de Litr Ana, administrator autorizat. Inventarierea masei debitoare. În domeniul integrității, cursul va fi predat de Mostovei Tatiana, doctor în drept, șefa secției instruire din cadrul CNA . Cursanților li se va preda despre integritatea profesională a administratorului autorizat. 
 
La cursul programat pentru data de 22 noiembrie, se va preda despre anularea actelor frauduloase. Acesta va fi ținut de Crețu Ion, magistru în drept, lector superior universitar, administrator autorizat. Un alt curs se va referi la managemntul riscurilor la nivel de întreprindere
 
Persoanele interesate pot să obțină mai multe informații, în privința seminarelor, la numerele de telefon: +373 022 101 601; +37368 54 89 22 sau de la Centrul Național de Instruire în Insolvență ”MOLDINSOLV”, str. Gh. Asachi 44, of. 02.
 
Centrul Național de Instruire în Insolvență ”MOLDINSOLV” este singurul din Republica Moldova care pregatește practicieni în insolvență stagiari sau administratori autorizați definitivi, avocați, consilieri juridici, creditori garantați, chirografari, salariați, debitori în dificultate financiară sau orice altă persoană interesată sau care activează în domeniul juridic, în special cel al insolvabilității, indiferent de nivelul la care se află în carieră.
 
             Cu multă considerație,
       Echipa CNII ”MOLDINSOLV”
     
Mun. Chișinău, str. Ivan Zaikin, 60, MD-2005
tel.:  (+373 22) 101 601 ,  fax : +373 68 54 89 22.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. 
Find us on Facebook!
MOLDINSOLV©2019